HHelgaNailArt

Az időpont foglalásának menete:

 • Miután rányomtál a "Foglalj időpontot!" vagy a "Foglalok időpontot!" gombok valamelyikére, akkor egy dátumlistából kiválaszthatod a számodra megfelelőt.
 • A nap kiválasztása után láthatod az általad választott nap szabad időpontjait. Ha nem látsz időpontot, akkor az azt jelenti, hogy az adott napon már nincs szabad időpont.
  TIPP: ha van olyan nap ami a foglalható időpontok között még nem szerepel akkor nézz vissza később az oldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot telefonon vagy messengeren.
 • Az általad szimpatikusnak ítélt szabad időpontra (pl:08:00) klikkelve a rendszer bekéri a foglaláshoz szükséges adatokat, kiválaszthatod a szolgáltatást , majd nyomd meg az "igénylem" gombot.
  TIPP: Kérlek a megjegyzés rovatban tüntess fel minden olyan dolgot, ami fontos a szolgáltatással kapcsolatban, például extra igény. Ezek mind befolyásolhatják a ráfordított időt.
 • Az általad megadott (figyelj a helyes megadásra) e-mail címre érkezik egy rendszer általi visszaigazolás. (kérlek a spam-et is ellenőrizd.) Ez egy AUTOMATA üzenet.
  TIPP: Ha a spam-ben sem találsz üzenetet a foglalásoddal kapcsolatban akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy emailben!
 • Amikor a szolgáltató(jelen esetben HHelgaNailArt)kezeli az általad leadott foglalást, akkor kapsz egy második emailt arról, hogy a szolgáltató elfogadta, vagy elutasította a foglalást. A foglalás elutasításásnak több oka is lehet.
  TIPP: Amikor a szolgáltató elküldi a visszaigazolást, azt már úgy küldi, hogy látni fogod meddig tart az időpontod.
 • Ha mégsem jó az általad lefoglalt időpont, akkor a főoldalon a menüben "Időpont Foglalás" -ra klikkelve megtalálod az időpont módosítás vagy lemondás lehetőséget, aminél egy form kitöltésével tudod az időpont módosítását vagy lemondását kezdeményezni. Kérlek arra figyelj, hogy a lemondást is mindenképpen jelezd a szolgáltató felé hogy az általad foglalt időpont törlésre kerüljön ezzel szabaddá teszed másnak a foglalási lehetőséget és a szolgáltató ideje és pénze sem veszik el!
  TIPP: Telefonon , messenger üzenetben , emailben bármivel kapcsolatban keresheted a szolgáltatót, adott napon vissza fog jelezni amelyik elérhetőségen keresed.